Om oss

Signal Signal grundades 2016 med målet att bli bäst i världen på att förstå talade medier.

Signal Signal är en AI-tjänst som gör talad och rörlig media till sökbar text. På så sätt vet vi vad som sägs på TV, radio, poddar och Youtube. Redan några dagar efter releasen kom några att landets främsta marknadschefer att bli tjänstens första kunder. Signal Signal används av företag för att omvärldsbevaka det egna varumärket och branschen. Men också som research-verktyg för byråer, journalister och poddare.

Möjligheterna med Signal Signal är enorma. Idag ligger fokus på att rulla ut tjänsten i Sverige och världen. Bolaget har fått uppbackning av några av sveriges ledande tech investerare och har idag sju anställda.

Jobba här

Nu söker vi nya superkrafter till teamet. Kolla in vår rekryteringssida för att läsa mer om vilka tjänster som är tillgängliga – och bekanta dig med hur det är att jobba i vårt team.

Team

David Carlsson

Säljare

David har jobbet med fler olika startup-projekt, bland annat frilans-plattformen Universal Avenue och Pangera. Expert på influencer-marknadsföring och digital media.

Jonas Cohn

Säljare

Toppsäljare som jobbat på MyNewsdesk sedan PR-plattformens begynnelse. Jonas har lång erfarenhet av att hålla företag i handen genom kriser – och att använda bolagens eget innehåll för att få bred räckvidd i media.

Tor Rauden Källstigen

VD och medgrundare

Ljud och kommunikation har varit en röd tråd genom hela Tors liv. Först på byråerna Jung och Great Works. Därefter medgrundare av poddappen Opinion. Producent åt såväl Sveriges Radio som Grammis-nominerade Boeoes Kaelstigen.

Klara Riddermark

Marknadsförare

Kommunikatör från byråsidan. Tidigare konceptutvecklare på namnkunniga contentbyrån Appelberg. På Signal Signal skapar Klara kommunikation ur bolagets unika databas av 7 år analyserad och transkriberad talmedia.

Martin Ström

Utvecklare

Fullstack-utvecklare och upphovsman till en rad episka projekt. Martin är snillet bakom internationellt erkända InstaCRT – världens första analoga Instagram-filter. Tidigare medgrundare av Loopcam och Copypastecharacter samt projekten One (Two Three Four) och Beforecast.

Robin Tuorda

Försäljningschef

Signal Signals första rekrytering Robin har 12 års erfarenhet av B2B-försäljning och ledarskap. Har varit med och drivit omställningen till en digital kommunikationsbransch på Mynewsdesk och 2BPublished. Särskilt dedikerad för det ljuva gränslandet mellan marknadsföring, försäljning, kommunikation och onlinemarknadsföring.

Håkan Waara

Teknisk chef och medgrundare

Började sin bana på Mozilla, därefter på Resfeber och Blocket. Byggt alltifrån från mobilappar till hjärtmedicinsk utrustning. Grundade mobila poddstudion Opinion. Särskilt dedikerad till machine learning-algoritmer och storslagna tekniska utmaningar.

Signal Signal i media

Det pratas och skrivs en hel del om oss därute – såväl i pressen som i cyberspace. Är du intresserad av att skriva om oss? Kontakta presskontakt Tor Rauden Källstigen via mail eller telefon 073 689 86 56.

Här kan du ladda ner vårt presskit med högupplösta bilder.